Franchisenemer worden?

Vraag direct een proefperiode aan!

01 /
Aanvragen

U heeft interesse in ons bewezen concept en nadat u informatie heeft aangevraagd nemen wij contact met u op om een intake gesprek te plannen.

02 /
PROEFPERIODE

Na het goed doorlopen van het intake gesprek gaat u 3 maanden proef draaien met ons concept om zo te ervaren hoe goed ons concept werkt.

03 /
FRANCHISENEMER ZIJN

Na de 3 maanden groei in ons concept bent u er helemaal klaar voor U bent een echte Marketing tijger geworden en bedenkt marketing strategieën voor klanten.

Altijd al je eigen bedrijf willen starten?

Heeft u altijd al zelfstandig ondernemer willen worden? Dan is het beginnen van een franchiseonderneming wellicht wat voor u. Marketing Tijgers biedt de mogelijkheid om met het concept van Marketing Tijgers je eigen onderneming te starten als franchisenemer. Als franchisenemer onder de vlag van Marketing Tijgers werk je vanuit je eigen werkgebied en ben je verantwoordelijk voor de klanten die jij binnen haalt als bedrijf. Marketing Tijgers geeft je periodiek de nodige kennis op het gebied van online marketing en sales zodat jij je klanten zo goed mogelijk van dienst kan zijn. Naast de begeleiding kan je altijd terug vallen op onze backoffice voor specifieke of technische vragen. Op de website van onze partner INTO Franchise vind je de nodige specifieke informatie.

Franchisenemer worden van marketing tijgers

Let’s make awesome things, together.

Heb je interesse om franchisenemer te worden en samen met ons iets moois op te bouwen of zou je meer informatie willen hebben over ons concept? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een proefperiode aan. Wij vertellen je graag meer over ons concept!

Beschikbare franchisenemer locaties

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt