Onze diensten

Marketing Tijgers kan elk bedrijf hulp bieden door middel van onze standaard pakketten. Daarnaast bieden wij ook hulp op maat voor specifieke projecten of start-ups. Hierover gaan wij graag met u in gesprek.

Wie zijn wij?

Marketing Tijgers is een onlinemarketing bureau dat aanwezig is door heel Nederland en België met een hoofdkantoor in Enkhuizen.

Onze missie

Onze missie is om bedrijven te laten groeien om op die manier de online doelstellingen te behalen. Dit resulteert vaak in tijd en kosten besparing. 

Wat doen wij?

Wij bieden hulp bij al uw online marketing activiteiten of nemen dit uit handen. Op die manier proberen we uw bedrijf te laten groeien.

Ons bedrijf

Marketing Tijgers is een onlinemarketingbureau dat is opgericht in 2015. Vanuit ons kantoor dat gelegen is op een unieke locatie aan de haven van Enkhuizen proberen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast ons kantoor in Enkhuizen hebben zich in verschillende regio’s in Nederland en België franchisenemers aangesloten die u direct van dienst kunnen zijn. Op deze manier houdt u altijd persoonlijk contact met een specialist in uw regio en hopen we de kwaliteit van onze service zo hoog mogelijk te houden.

Projecten Voltooid
projects-icon
Vaste Klanten
heart-icon
In Landen Actief
code-lines-icon
Franchisenemers
award-icon

Social Media

Waarschijnlijk heeft u al een Facebook pagina en mensen hebben uw pagina al geliked. Maar wat nu? Bij de aanschaf van een social media pakket gaat uw persoonlijke specialist aan de hand van uw wensen een social media strategie uitzetten. Uw doel is immer om via social media bijvoorbeeld meer leads, download, clicks en sales te halen. Toch?

Echt is social media is niet alleen Facebook maar ook Instagram, Pinterest, Twitter en meer! Allemaal plekken om je bedrijf onder de aandacht te brengen en het maximale uit uw campagne te halen.

Naast het adverteren posten wij wekelijkst berichten via uw social media kanalen om op die manier uw bereik te vergroten en te versterken. Dit doen wij door middel van de juiste content en de juiste beeldmaterialen te gebruiken. Door dit uit handen te geven bespaart u tijd en kunt u de doelen realiseren die u voor ogen heeft.

Als u ervoor kiest om een social media pakket bij ons aan te schaffen dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke afspraak

Google

Wilt u beter gevonden worden op Google? Dan is het Google plus plan het juiste pakket voor u. Met het Google plus plan gaat uw specialist door middel van Search Engine Optimalisation (SEO) en Search Engine Advertiseing (SEA) aan de slag om uw website beter gevonden te laten worden. Bij SEO draait het om techniek inhoud en autoriteit. Dit zijn de drie onderdelen waar uw specialist mee aan de slag gaat.

Om uw vindbaarheid te vergroten en ervoor te zorgen dat u direct gevonden wordt, wordt er ook een SEA campagne opgezet. Hiermee wordt u door middel van advertenties gevonden via Google en bent u altijd bovenaan te zien.

Als u ervoor kiest om een Google Plus Plan bij ons aan te schaffen dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke afspraak

Waarom Marketing Tijgers?

Bij Marketing Tijgers vinden wij het bieden van service en persoonlijk contact heel belangrijk. Als u klant wordt bij Marketing Tijgers krijgt u een vast contact persoon die aan de hand van uw wensen een eenmalig plan maakt om uw zo goed mogelijk te helpen. Dit heeft voor u als ondernemer zo zijn voordelen:U heeft altijd de beschikking over uw vaste specialist waar en wanneer dan ook voor vragen en extra diensten.U hoeft geen eigen personeel  aan te nemen voor uw marketing activiteiten. Dit bespaart in verhouding veel kosten. U bespaart tijd omdat u niet zelf bezig hoeft te zijn met uw online marketing activiteiten. Zo kunt u zich richten op wat u het liefst doet, uw core business.

Ziet u in Marketing Tijgers een geschikte partner?

Ziet u in ons een geschikte partner of zou u meer informatie willen hebben over de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op!